top of page

OM OSS

Fly Lavt ble etablert i 2012 og skrev historie da vi i januar 2013 ble godkjent med det første lisens nummeret NO.RPAS.0000 fra Luftfartstilsynet i Norge. Vi leverer fremdeles profesjonelle dronetjenester til det kommersielle markedet, og har base i Bodø. Her har vi kontorlokale, lager og verksted. 

Selskapet innehar i dag en godkjennelse i EASA kategorien "Specific" som er en tung godkjenning som sammen med stort ansvar, også gir oss muligheter utover det operatører i de vanlige kategorien gir. Av og til trengs dette, og da har vi fremdeles mulighet til å levere. 

 

Vi har alle nødvendige forsikringer og tillatelser for aktiviteten vi driver, og sitter på svært mye erfaring som våre kunder og samarbeidspartnere nyter godt av. Våre droneflygere har nødvendig tillatelser fra Nasjonal Sikkerhetsmyndighet der spesielle sensorer krever dette. De har radiotelefonisertifikat for fly for å lettere kunne operere i nærheten av flyplass. Vårt utstyr kan også brukes nærme eller på flyplasser ved behov, og vi har gode kommunikasjonslinjer med Avinor og flyplassene.

Vårt utstyr er spesialtilpasset for operasjoner i arktiske strøk. Gjennom mange års operasjon, lokalisert i Bodø har vi fått god erfaring med å tilpasse våre operasjoner og utstyr slik at de fungerer sømløst, også i fjerne strøk. 

I tillegg til at vi benytter oss av profesjonelt og anerkjent utstyr, utvikler vi en del utstyr selv i vårt verksted. Dette er alt fra egne droner, og kamerautstyr til stabilisatorer og kontrollere etc. Andre ekspertiseområder inkluderer CNC maskinering, og 3D-printing, programvareutvikling, samt utvikling av egen hardware og kretskort design og bygging. Dette gjør at vi er veldig fleksible og tilpasningsdyktige, og gjør oss i stand til å løse deres oppdrag effektivt uten at det går ut over kvaliteten. Vi etterstreber å være forut i utviklingen slik at vi som firma kan møte hva markedet til enhver tid etterspør.

Brosjyre

Her kan du laste ned vår brosjyre som forteller litt om hvilke tjenester vi kan tilby.

TEAMET

bottom of page