top of page

DRONER

mavic2pro.jpg

DJI Mavic 2 Pro

Høykvalitets drone for enkle kostnadseffektive oppdrag

En veldig mobil drone med et nytt ytelsesunivers for både budsjettoppdrag og for avansert produksjon når den brukes på riktig måte og under riktige omgivelser og forhold. Hasselblad har levert dette avanserte dronekameraet med kompromissløs bildekvalitet som ligner på store, dyre DSLR-kameraer for bare noen få år siden. Et flaggskip i forbrukersegmentet.

DJI Inspire 2 med X7 camera

Avansert kamera for filmproduksjon, lavlys og kringkasting

Vår avanserte plattform for film eller kringkasting. DJI X7-kameraet gir opptil 6K opptak med en 35mm sensor kombinert med 16, 24, 35 eller 50 mm optikk av høy kvalitet. Vi bruker DJI Cendence-kontrolleren som gir 1080 i / p SDI-utgang for ekstern overvåking eller som signalkilde for kringkasting. Vi har også muligheten til å streame direkte til klientens sosiale medieplattform som Facebook Live, YouTube eller annet. Dette utstyret er også i stand til å ta 24 MP stillbilder i DSLR-kvalitet. Lavlysegenskapene er helt eksepsjonelle i sitt segment, så både filming og stillbilder får oppnår profesjonelt kvalitet. Dette utstyret brukes ofte for produksjonsselskaper som ønsker størst mulig frihet og justeringsmuligheter i post.

i2.png
M600pro.jpg

DJI Matrice 600 Pro

For de store nyttelastene

Matrice 600 Pro er en seks motors løfteplattform for oppdragstilpasset nyttelast. Den brukes primært til forskning og utvikling, men har også muligheter til å rigges med high end filmutstyr.  Dronen kan ha rundt 5 kg nyttelast og er pr 2021 rigget med hyperspektralt opptaks sensor med tilhørelse dataprosessor og posisjonerings sensorer. Dronen har også triple systemer for økt sikkerhet for personell og utstyr.

DJI Phantom 4

Budsjettoppløsningen

Dette er vår beste "bang for buck" drone. Dronen brukes til budsjettfilm og stillbilder, og også til søk og redning nødetater. Også for eiendom gir den greit resultet innenfor budsjettklassen. Bra for vanlige dagslysforhold, men dårlig på kveld og under dårlig lys. Se heller Inspire 2 og X7-kamera.

p4pro.png
mavic air.png

DJI Mavic Air

Hyper mobil action drone

En veldig mobil og fleksibel actionkamera-drone. Den er liten og ultrabærbar og leverer god video og stillbilder når den brukes under de rette forholdene. Vi vet veldig godt når vi skal bruke denne dronen for å få bra resultat, noen ganger under forhold der annet utstyr ikke kan gjøre det bedre.

FLYLAVT Quadcopter

Værbestandig høyytelses drone

Denne kompakte flerbruksdronen er også bulit internt på Fly Lavt. Den svever med 30% trykk og tåler 21 m / s vind med 2 kg nyttelast i duger den i de fleste værmiljøer. Brukes til stillbilder av høy kvalitet og til søke- og redningsoppdrag.

FL261133-Edit.jpg
FL308103-Edit.jpg

FLYLAVT Octocopter

Allsidig 8-motor tung løft drone

Dette er vår tyngste multirotor drone og bygget internt med det formål å fly store kameraer og tungt utstyr. Evnen til å sette opp tilpasset strøm, fjernkontroll og datalinker, gjør denne dronen egnet for bruk med ikke masseproduserte sensorsystemer. Maksimal nyttelast 8 kg.

3DR Solo

Den første smarte dronen 

Denne modifiserte 3DR Solo-dronen var den første smarte dronen på markedet. Det gjør fortsatt jobben etter noen oppgraderinger i verkstedet vårt ved å endre kameraoptikk, GPS-system og flyramme. Den fungerer som en budsjettløsning i risikofylte omgivelser, og som en reserveløsning for Phantom 4.

solo.jpg
bottom of page